Udstiller i Mørkøv Kino

I august og september udstiller Jonna Sørensen sine billeder i Mørkøv Kino
Mit navn, Jonna Sørensen, Ellebjergvej 2 D 4450 Jyderup
Mail: jklykke@mail.dk tlf.20528767

Jeg har malet i 14 år, startede da jeg gik på efterløn i 2008. Der solgte jeg Lykkeblomsten, Hovedgaden 18 C i Svinninge.
Hvad finder man så på af beskæftigelse, efter alle de timer jeg havde som selvstændig, det blev så akrylmaling på lærred.
Hvordan gør man så det, jeg fandt et kursus i Skamstrup hvor jeg gik i 3 sæsoner, fik lært alt det grundlæggende for et maleri, farvesammensætningen, skygge, og farvecirkel m.m.
Efter hver sæson, sluttede vi af med en udstilling.
Efterfølgende er det så blevet min hobby, tager billeder i naturen og på rejser, går så hjem og prøver at gengive det på lærred, har haft sommerhus i Havnsø hvor jeg bliver meget inspireret af hav, strand og natur, lyset gør jo noget helt fantastisk ved et billede.
Har også fået inspiration fra Island og Grønland.
Nu er vi tre piger fra kurset, som maler sammen, hver anden uge om vinteren, maler og vurderer hinandens billeder, det er altid rart med andres øjne, vi vejlede vurderer og retter, efter det får man selv et andet syn på maleriet. Øjne som ser, få tit noget forskelligt ud af et abstrakt billede.
Jeg maler" naturalistisk " indimellem kommer det abstrakte frem på lærredet, er stadigvæk under udvikling for at finde min egen stil, lægger mange farver ovenpå hinanden, før jeg er tilfreds.
Mine malerier hænger i Mørkøv Kino fra 1/8 2022 og 2 mdr. frem og alle er til salg.

Udstillingen kan ses i Biografens åbningstid