Udstiller i Mørkøv Kino

I december og januar udstiller Mille Lykke sine billeder i Mørkøv Kino


Når drømmen bliver til virkelighed

Jeg lever af det Jeg drømmer om, at male unikke abstrakte malerier.. Er så evig taknemmelig over denne gave, Jeg pludselig fik åbnet mine øjne overfor..

Er blevet kontaktet af Van Gogh art Gallery fra Madrid , udstillet i Paris 2 gange og i Innsbruck ,og i Barcelona gennem Art Nou Millenny Gallery ,haft annonce i Magazine Noir, deltaget i art Nordic Nordens største kunstmesse, og i Nordens største kunstfest åbne døre .. På så kort tid, har Jeg fået så meget anerkendelse og kærlighed fra alle Jer.. Tak

Er enlig Mor til 3, været selvstændig frisør i 22 år, altid levet i overhalingsbanen.. Er gået fra pres til mere ro i mit Liv, og nyder det kunsten gør for Mig og mine børn..

Og priser Mig lykkelig over at kunne berige så mange hjem, med forhåbentlig et drys af lykke og smil på læben med mine værker.

Alle mine malerier er unikke, og køber Du ind på kunst hos Mig, vil Du få enestående malerier på din væg.. Et som kun Du ejer, ingen kopier eller plakater.

Har mange flere hvor de kommer fra, udstiller flere steder og har galleri i Svinninge .. Lokal kunstner , opdaget i udlandet. Og Du er altid velkommen fordi, så kontakt mig gerne for aftale.
40894422

Og tjek gerne mine sider ud på Facebook og Instagram : art_by_millelykke

Eller min hjemmeside:
KLIK HER


Udstillingen kan ses i Biografens åbningstid