Udstiller i Mørkøv Kino

P. Vibeke Lyberth Jensen udstillerr i juni og juli
Så er det tid til udskiftning af smuk kunst i Mørkøv Kino. Vi siger farvel til Jens E. Petersens og hans skønne fotografier på de specielle plader der kan og har tålt at hænge udendørs gennem længere tid.
NU kommer så P. Vibeke Lyberth Jensen med sine farvestrålende malerier.
Vibekes malerier vil de kommende 2 måneder gøre foyeren i biografen til et smukt samlingspunkt for alle gæsterne der venter på starten af aftenens film inde i salen.
Vibeke fortæller om sig selv:
"Mine malerier er krydret med legen af farver.
Jeg har altid været glad for stærke farver. Mine rødder er danske, grønlandske og indianske. Givetvis stammer mine stærke farver herfra.
Jeg arbejder primært med akryl og nu også tusch. Mine motiver starter i det helt abstrakte med flygtige udtryk. Arbejdsprocessen er intuitiv og tager afsæt i stemninger, i kærligheden til livet, hverdagens små glæder og vores tilknytning til naturen.
Naturen har altid været en vigtig del af mit liv: den inspirerer mig og opløfter mig hver dag. Jeg elsker min have, som er fyldt med farver og lyd af fugleliv og jeg kan følge naturens gang. Hver dag starter for mig med en tur i min have hvor jeg mærker den nye dags stemning, og suger inspiration og livsglæde.
Du kan tydeligt mærke naturens dans, livets rejse og forfædrenes forbindelser gennem mine malerier.
De flyder naturligt gennem mig, - og jeg bliver fortalt, at jeg opløfter og styrker andre igennem min kunst.
Jeg inviterer dig I min verden af farver, følelser og livets rigdom afspejlet i hvert eneste maleri, jeg har lavet og bragt foran dig.
Nyd udstillingen!"
Vibeke vil være til stede i Mørkøv Kino mandag den 10. juni, fra kl. 18:30 frem til filmen starter kl. 19.30. Her vil hun fortælle og svare på spørgsmål om hendes kunst og kino vil være vært med lidt vin, vand, snacks og kaffe.
På gensyn i Mørkøv Kino til kunst og film.


Udstillingen kan ses i Biografens åbningstid