Udstiller i Mørkøv Kino

Jens E. Petersen udstiller i april og maj
I de kommende 2 måneder har Mørkøv Kino været heldige at få Jens E. Petersen til at udstille sine flotte fotografier. Jens skriver om sig selv:

"Jeg har fotograferet i mange år. Er autodidakt. De seneste år er det med digitalkamera. I 2021 har jeg fået antaget flere fotos på den censurerede udstilling Bugten 21. I 2018 er jeg blevet antaget på to censurerede udstillinger. VK18 udstilling i Holbæk, hvor mit foto fik tildelt Plakatprisen og Rå18 i Roskilde.
Mine motiver finder jeg på rejser i Danmark og resten af verden. Jeg har besøgt mere end 65 lande. Mit motivvalg er meget bredt. Det kan både være en lille detalje på en dør, skyskraberne i New York, landskaber, Street Art, en blomst eller legende børn.
Jeg søger tit et grafisk udtryk i mine motiver. Mange er street art motiver. Mange af mine fotos er en form for dokumentation. Det er overvejede farvefotos jeg arbejder med, men sort/hvid findes. Mine seneste værker er manipuleret billeder, hvor jeg blander to eller flere fotos og evt. tilføjer ekstra farve. De blive printet på aluminium med en UV-behandling, der gør den vejr bestandig.
Jeg har udstillet i flere gallerier i Odsherred, Holbæk, Helsingør, Roskilde, Holte og København samt virksomhedsudstillinger flere steder i landet.
Jeg leverer fotos til Vejforum og det fagteknisk blad Trafik & Veje. Jeg har leveret faglige fotos til flere firmaer.

Jens er selv tilstede i Mørkøv Kino tirsdag den 2. april fra kl.18:30 og frem til aftenens film "Kalak" der starter kl.19:30 - i dette tidsrum bydes på kaffe eller et glas vin med lidt snack til.Udstillingen kan ses i Biografens åbningstid