Holbækvej 249
4440 Mørkøv
59275252

Udstiller i Mørkøv KinoFra den 1. November2019 udstiller Mørkøv Kino´s Foyergalleri Tom Asmussens oliepasteltegninger og acrylmalerier.

Tom Asmussen er uddannet tegner og grafiker fra Tegne- og Kunstindustriskolen i 1967. Efter en årrække med egen virksomhed som udstillings- og tekstildesigner og serigrafisk virksomhed med en række af danmarks bedste kunstnere, skiftede han i midten af 80érne miljø, og blev art direvtor hos PBS. Herefter fortsatte karrieren som kommunikationschef hos DanNet (nu Nets), sekretariatsleder i Sammenslutninen ad Danske Småøer, udviklings- og projektchef på Bornholm og centerleder og bestyrelsesformand for Grønbechs Gård - Bornholms Center for Design og Kunsthåndværk.
Efter pensionering i 2013 er Tom Asmussen søgt tilbage til sine kreative rødder som tegner, maler og grafiker. Motiverne hentes ved skov, mark og strand i Rørvig og nærmeste omegn for også geografisk er Tom Asmussen søgt tilbage til rødderne i Odsherred.
Tom Asmussen er naturalist. Og glæden ved de nære, daglidags, gratis glæder er hans motivverden. Udstillingen i Foyergalleriet viser Tom Asmussens glæde ved livet, lyset og farverne i de motiver , som gennem et par generationer har fængslet en lang række kunstmalere i Odsherred.
Udstillingen kan ses indtil 30. December 2019.Udstillingen kan ses i Kino's åbningstid