Holbækvej 249
4440 Mørkøv
59275252

Udstiller i Mørkøv Kino

Udstiller i Kino november og decemberAK ART Anni Kristine Raun Andersen

Min inspiration for billeder har jeg haft i mange år og med en baggrund om redigeringstekniker, hvilket erhverv jeg havde i over 29 år, så udfordrede jeg mig selv da jeg blev slowoperatør på sportsarrangementer som blev vist i TV, hvilket job jeg nød i fulde drag.
bare info/ Jeg redigerede mange trailers, dvs. hvor musik og billeder gerne skulle sælge programmet, så seerne fik lyst til at blive motiveret for at se programmet. Ligeledes stod jeg for videoen Jernhårde ladies og det var en anderledes opgave, da musikken/teksten var lavet og billedsiden skulle holdes nøjagtigt./
Udover redigerings og tv teknik kurser, har jeg taget kurser indenfor de kreative fag. I 2001 startede jeg på Frederiksberg daghøjskole med at male/tegne samt keramik, og interessen for at male og tegne er fulgt min vej videre frem i livet.
På aftenskole har jeg fået undervisning i acryl maling og det gør jeg nu på 15. år og jeg nyder stadig godt af det. Porcelænsmaling har også stået mit hjerte nær i godt og vel 20 år.
Med min baggrund som redigeringstekniker, hvor der i hver historie var  en rød tråd igennem, prøver jeg at følge det også i mine kreative tiltag. Jeg starter med et tema og ud fra dette prøver jeg at male mine egne  fugle - blomster- skulpturer og hvad der nu falder ind og så er det  sjovt når det er færdigt, at se hvilken drejning det har taget. Jeg får lavet mange strøg i flere lag og med flere forskellige farver  -så jeg kan finde mit indre legebarn frem og derved en anden billedside. Jeg holder meget af min glæde som jeg finder ved at være kreativ.
Jeg har også haft udstillinger med acrylmalerier /porcelænsbilleder og figurer:
Danmarks Radio 
Nykøbing Sj Sygehus
Slagelse Sygehus
Vig Motion
Et firma Ringsted
Fitness.dk i City 2
Arbejdernes Landsbank